Цікаве

Реперша Noname у новому треку зневажливо згадала Зеленського

Реперша Noname у новому треку зневажливо згадала Зеленського

Фото: Скріншот
У новому альбомі реперки зневажливо згадується Володимир Зеленський

У новому альбомі Noname вийшов її спільний з репером Jay Electronica трек, у якому звучать антисемітські заяви і глузливо згадується Зеленський.

Американська реперка Noname з репером Jay Electronica випустила трек, що викликав критику в Мережі. Роботу можна послухати на її YouTube-каналі.

Зокрема, композиція Balloons, що увійшла до нового альбому Sundial, викликала негативну реакцію через антисемітизм та звучання конспірологічних заяв.

У своєму рядку Джей читає реп про свою приналежність до Нації Ісламу і посилається на її лідера Луїса Фаррахана, якого критики називають антисемітом і жінконенависником. У вірші також згадується родина Ротшильдів, яка є предметом багатьох антисемітських теорій змови. 

Крім того у куплеті артисти зневажливо згадують Володимира Зеленського.

“And some fuckboy eighty-fiver come run up and press me. It’s all a hoax, quite simple, a joke like Zelenskyy”, що перекладається як “І підбігає якийсь довбень вісімдесяти п’яти і тисне на мене. Це все обман, дуже просто, жарт – як Зеленський”.

Після хвилі критики Noname таки виправдалася в InstaStories, заявивши, що не вибачатиметься за рядки, які не писала.

“Ось правда. Ні, я не антисемітка. Я не ненавиджу групи людей. Я проти переваги білої раси, яка є глобальною системою, яка надає привілеї людям, які ідентифікують себе як білі. Я чітко розуміла це протягом багатьох років. Я не збираюся перепрошувати за куплет, який я не писала. Я не збираюся перепрошувати за те, що включила його до свого альбому. Якщо ви вважаєте, що я не права, включивши його, це справедливо. Не слухайте. Перестаньте стежити та підтримайте всіх інших дивовижних реперів, які видають дурну музику. Ваше розчарування насправді для мене нічого не означає, і я кажу це з любов’ю”, – написала вона.

 instagram.com/nonamehiding

Раніше повідомлялося, що акторка Дженніфер Еністон потрапила у гучний скандал. Її звинуватили в антисемітизмі.

Репер Каньє Вест назвав себе “пропутінським нацистом”

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button