Україна

Росіяни обстріляли 20 населених пунктів на Харківщині – ОВА


Росіяни обстріляли 20 населених пунктів на Харківщині - ОВА

У селі Андріївка Ізюмського району у полі підірвався комбайн. Водій дістав легкі осколкові поранення.

Війська РФ минулої доби, 10 вересня, обстріляли близько 20 населених пунктів Харківської області. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Окупанти завдавали авіаударів по Веселому Харківського району, Огірцевому Чугуївського району, Синьківці, Кислівці, Котлярівці Куп’янського району. Загалом під артилерійським вогнем опинилися близько двох десятків населених пунктів.

За словами Синєгубова, на Слобожанському напрямках росіяни продовжують утримувати угруповання військ прикриття державного кордону, проводять активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки.

Також зазначається, що у Рубіжному Вовчанської громади Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу горіла трава на площі 1 га. Жертв та постраждалих немає. Також у Вовчанську внаслідок обстрілу горів побутовий вагончик на площі 15 кв. м. Обійшлось без жертв.

Крім того, у селі Андріївка Ізюмського району у полі підірвався на невстановленому вибуховому пристрої комбайн. Водій дістав легкі осколкові поранення.

Нагадаємо, у Кривому Розі Дніпропетровської області вдруге з початку доби пролунали вибухи.

Також повідомлялося, що вночі та вранці росіяни здійснили чотири обстріли прикордоння регіону, зафіксовано 20 вибухів. На Сумщині протиповітряна оборона збила російський безпілотник.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button