Україна

Президент представив нового голову Харківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера. Про це 1News повідомила прес-служба Глави держави.

фото прес-служби Офісу Президента

Під час робочої поїздки на Харківщину Зеленськийвручив Олексію Кучеру службове посвідчення та представив його громаді краю.

«Вітаю вас. Поки що вітаю, а за результатами – побачимо», – сказав Президент.

Голова Харківської ОДА подякував Володимиру Зеленському за довіру. Олексій Кучер зазначив, що пріоритетом його роботи буде залучення інвестицій, вирішення екологічних проблем, а також боротьба з корупцією.

Довідка. Олексій Кучер народився 1985 року. Закінчив Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди та Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. У 2011 році отримав адвокатську ліцензію. Викладач Вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України. 2019-го на позачергових виборах до Верховної Ради був обраний народним депутатом України.

У ЗМІ Кучера називають людиною, наближеною до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Нагадаємо, 10 жовтня народний депутат від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко, який був присутній на засіданні Кабміну, заявив, що кандидатура Кучера не була погоджена урядом.

««Спочатку Кабмін підтримав кандидатуру нардепа від Слуги Народу Кучера, але потім прем’єр отримав смс и передумав. У підсумку по Харьківскій області рішення не ухвалили», – повідомив нардеп.

Back to top button