Україна

Президент показав наслідки удару РФ по Кривому Рогу


Президент показав наслідки удару РФ по Кривому Рогу

Російські агресори обстріляли житлові будинки і навчальний корпус університету, зазнчив глава держави.

Президент Володимир Зеленський відреагував у Facebook на російські обстріли Херсона та Кривого Рогу і показав відео їх наслідків вранці у понеділок, 31 липня.

Зокрема, глава держави оприлюднив відео наслідків ракетного удару росіян по Кривому Рогу.

“Ранок понеділка. Регіони України під обстрілами окупантів, які продовжують тероризувати мирні міста і людей. Кривий Ріг, Херсон. Влучання в житлові будинки, навчальний корпус університету, перехрестя. На жаль, є загиблі й поранені. Під завалами можуть бути люди. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких через російський терор”, – написав Зеленський.

За його словами, рятувальники та всі необхідні служби працюють на місці події і намагаються врятувати якомога більше людей.

“Уже провів розмови з МВС та СБУ. Заступник керівника Офісу президента з питань регіональної політики Олексій Кулеба та голови ОВА займаються ситуацією. Останні дні ворог уперто б’є по містах, по центрах міст. Обстрілює цивільні об’єкти й житло. Але цей терор нас не злякає і не зламає. Працюємо й рятуємо наших людей”, – додав президент.

У свою чергу речникк Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що ворог міг застосувати балістичні ракети по Кривому Рогу.

“Скоріш за все це була балістика, за попередніми даними. Ви знаєте наскільки балістичне озброєння небезпечне, як швидко може прилітати, і наскільки є руйнівним. Треба дочекатися коли на місці знайдуть рештки ракет і тоді остаточно можна сказати що це було”, – сказав він в ефірі телемарафону.

Як відомо, вранці 31 липня росіяни обстріляли ракетами Кривий Ріг. Поки відомо про одного загиблого і 10 поранених.

Також загарбники обстріляли Херсон з РСЗВ Град. Загинув працівник комунального підприємства. Ще двоє чоловіків поранені.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button