Цікаве

Софія Ротару різко відреагувала на новину про весілля онучки: бабуся проти нареченого-мільйонера Жаданова?

Софія Ротару різко відреагувала на новину про весілля онучки: бабуся проти нареченого-мільйонера Жаданова?

Неодноразово знаменита українська та радянська виконавиця Софія Ротару говорила про те, що вважає свою сім’ю найважливішим у своєму житті. Артистка дуже відповідальна поставилася до вибору партнера, з яким ішла по життю. Власне, вона була заміжнею лише раз, і після смерті чоловіка не змогла знайти щастя з іншим. Її єдиний син Руслан пішов по стопах своїх батьків.

Зірковий спадкоємець також говорив про те, що ставить свою сім’ю собі в приклад і мріє так само прожити з єдиною жінкою все життя. І ця мрія успішно реалізується.

Для онуків Софія Михайлівна готова віддавати усе найкраще. Зокрема маленькі Соня та Анатолій будучи дітьми переїхали до Європи, щоб там отримати освіту. Після дівчинка рушила до Сполучених Штатів Америки, де вирішила будувати кар’єру моделі та отримувати спеціальність дизайнера. Анатолій тим часом займається музикою і проживає в Європі.

Софія Ротару різко відреагувала на новину про весілля онучки

Діло зайшло навіть до новин про весілля. Так, цивільний шлюб Софії з мільйонером Денисом Жадановим дав результати і згодом в пресі з’явилася інформація про те, що пара планує побратися.

Хоча Софія Михайлівна зазвичай не реагує на чутки про себе та своїх рідних, на цей раз прийняла рішення відповісти журналістам щодо питання, яке їх так цікавить. Артистка зазначила, що її онучка занадто молода для того, щоб йти під вінець. Родина також дала зрозуміти, що в них доволі високі сімейні стандарти, а тому Софія має бути впевнена, що зможе побудувати сім’ю так само, як її бабуся та батько. Тобто, сімʼя сподівається, що це буде довгостроковий, а можливо довжиною у життя союз.

“Це її доля і вона буде сама вирішувати. Вона ще юна, я вважаю, що ще зарано. Вона повинна закінчити навчання, отримати гарну освіту, а все інше, я думаю, у неї вийде”, – наголосила Софія Ротару.

Тим часом сама Соня Євдокименко взагалі не коментує дані чутки і не говорить, чи планує виходити заміж за свого обранця.

Back to top button