Україна

Прем’єр Швеції відвідав населені пункти Київщини, що постраждали від війни


Прем єр Швеції відвідав населені пункти Київщини, що постраждали від війни

Крістерссон побував у Бородянці та с. Калинівка Бучанського району, а також поспілкувався з представниками 114 бригади ТрО Київської області.

 
 
 
 
Прем’єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон побував у населених пунктах Київської області, які постраждали під час бойових дій та окупації росіянами. Про це повідомляють на сайті Київської обласної військової адміністрації 15 лютого.
 
Зазначається, що разом з українськими посадовцями він відвідав Бородянку та с. Калинівка Бучанського району. Калинівка Бучанського району, а також поспілкувався з представниками 114 бригади ТрО Київської області.
 
Ульф Крістерссон оглянув Центр надання адміністративних послуг у Бородянці, приміщення якого було зруйновано під час бойових дій на Київщині. Наразі там завершується будівництво модульної конструкції для розміщення центру.
 
Також він побував на підприємстві Сканія Україна. Це представництво в Україні найбільшого шведського виробника автобусів і вантажних автомобілів, а також їх обслуговувача. Будівля під час боїв зазнала пошкоджень, але продовжує працювати.
 
Нагадаємо, під час візиту в Україну віце-президент Єврокомісії Жозеп Боррель зустрівся з українськими саперами в селищі Немішаєве Київської області.
 
Також повідомлялося, що Україну з неоголошеним візитом відвідав міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас.
 
Новини від Кореспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button