Україна

Правила вильоту чартерів з аеропортів в Україні змінилися – 1News


Фото з відкритих джерел

Державна авіаційна служба України прийняла рішення щодо здійснення заходів, “спрямованих на запобігання виникненню авіаційних подій з метою забезпечення безпеки авіації та суспільства”

В Україні змінилися правила вильоту чартерів з аеропортів. Про це повідомив профільний портал “Крылья”.

Зазначається, що Державна авіаційна служба України прийняла рішення щодо здійснення заходів, “спрямованих на запобігання виникненню авіаційних подій з метою забезпечення безпеки авіації та суспільства”.

Згідно з текстом рішення відомства, воно було прийняте у зв’язку з отриманням ДАСУ листа Служби безпеки України про узгодження авіарейсів.

Підкреслюється, що українські та іноземні експлуатанти, які планують виконання в та з України нерегулярних міжнародних і внутрішніх польотів будуть зобов’язані надавати додаткову інформацію при подачі заявки на виконання нерегулярних міжнародних і внутрішніх польотів.

У заявці мають бути вказані:

  • мета польоту;
  • серійний (заводський) номер повітряного судна;
  • інформація про пасажирів таких рейсів, що включає прізвище, ім’я пасажира, його стать, громадянство, дату народження, серію, номер документа, що засвідчує особу.

Наголошується, що розгляд заявки та наданого дозволу може здійснюватися протягом 7 діб.

Рішення Державіаслужби по чартерних рейсах
wing.com.ua

1News за темою: Авіакомпанія Lufthansa призупиняє польоти до Києва та зі столиці


Нагадаємо, раніше ми писали, що угорський лоукост Wizz Air переніс дати старту та відновлення 16 рейсів з України, а саме: з Києва, Львова, Харкова та Одеси. Крім того, змін зазнав розклад виконання чинних літніх рейсів – на багатьох напрямках змінено час чи дату вильоту.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button