Україна

Правоохоронці обшукали “Київтеплоенерго”

Обшуки відбулись в рамках розслідування у справі про розтрату коштів на ремонті теплових мереж

Співробітники Служби безпеки України спільно з представниками Солом’янської окружної прокуратури м. Києва здійснили обшуки в службових приміщеннях КП “Київтеплоенерго” в рамках розслідування у справі про розтрату коштів на ремонті теплових мереж.

Про це інформує 1NEWS.

Згідно з матеріалами слідства, між СП “Київські теплові мережі” КП “Київтеплоенерго” та приватним підприємством укладено договір щодо капітального ремонту аварійної ділянки теплових мереж від на вул. Антонова в Солом’янському районі Києва.

Під час перевірки аудитом КМДА і КП “Київекспертиза” встановлено завищення вартості виконаних робіт і неефективне використання коштів шляхом завищення використаних матеріалів на суму понад 1,5 млн грн.

За результатами проведених слідчих дій директору СП “Київські теплові мережі” повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України, колишньому директору підрядної організації – за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, та службове підроблення) КК України.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Back to top button