Україна

Працюємо над сильними рішеннями – Зеленський


Працюємо над сильними рішеннями - Зеленський

Попри будь-які політичні зміни та настрої в інших країнах, Україні потрібен достатній потенціал, щоб досягти своїх цілей, зазначив президент.

Україна та її партнери працюють над прийняттям “сильних рішень” у наступному році. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні в суботу, 30 грудня.

“Ми готуємось в наступному році зробити більше зброї. Ми вже маємо чіткий графік нашої міжнародної роботи у січні. Ми працюємо з партнерами над рішеннями, яких потребує кожен український воїн, весь наш народ, наша держава. І ці рішення будуть, будуть сильні”, – пообіцяв він.

Зеленський підкреслив, що, “попри все, що буде відбуватись в інших країнах, попри будь-які політичні зміни та настрої, нам потрібен достатній потенціал, щоб робити своє, щоб досягти своїх цілей”.

За його словами, наступний рік стане часом багатьох глобальних рішень.

“І Україні потрібно вміти вплинути на них – уміти досягти своїх цілей. Будемо боротись за наш вплив, за справедливість для України, і я вдячний усім лідерам, які допомагають, які з нами від 24 лютого і будуть з нами у 24-му році”, – сказав президент.

Також Зеленський окремо подякував всім партнерам “за нову оперативну роботу для посилення нашої ППО”.

“24/7 працюємо не тільки ми у вільному світі – і це важливо. Важливо, щоб протидія терору не припинялась ані на день. Щоб Росія не змогла виграти нічого в цій війні. І так буде” – резюмував глава держави.

Раніше у суботу Зеленський провів підсумкову Ставку. На ній було визначено стратегію застосування Сил оборони на 2024 рік з урахуванням усіх висновків, прогнозів і можливостей України.

А 29 грудня Володимир Зеленський відвідав Авдіївку – найгарячішу точку на фронті на даний момент. Росіяни активно штурмують це місто три місяці.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button