Україна

Працівниця телеканалу «Рада» вибачилася за висловлювання про мову та прапор (відео)

Працівниця телеканалу «Рада» Поліна Шишкіна, яка заявила, що ненавидить українську мову, а державний прапор назвала «таким собі» оприлюднила відео з вибаченнями та раптово згадала, що вона донька учасника АТО на Донбасі, передає 1news з посиланням на Главком.

У відеовибаченні жінка наголошує, що вчинила необачно і не мала права робити подібні заяви про державну мову і прапор, а також закликає усіх не повторювати її помилок.

Нагадаємо, Шишкіна заявила, що ненавидить українську мову, а державний прапор назвала «таким собі». «Могли б дизайн інший зробити», – каже дівчина на відео, яке у своєму Telegram-каналі опублікував активіст Сергій Стерненко.

За його словами, на Facebook-сторінці Поліни вказано, що вона є асистентом головного редактора на державному каналі «Рада». Утім, зараз сторінка дівчини недоступна.

«За наші ж податки команда Зеленського понабирала на державний канал купу різних проросійських пропагандистів. Тому така позиція Поліни – не дивина, а закономірність. І подібних заяв буде ще багато», – пише Стерненко.

Back to top button