Україна

ППО знищила уночі вісім з дев’яти “шахедів”


ППО знищила уночі вісім з дев яти шахедів

Ворог атакував з південно-східного напрямку – з міста Приморсько-Ахтарськ у Краносдарському краї РФ.

У ніч на неділю підрозділи протиповітряної оборони знищили вісім з дев’яти іранських дронів Shahed-131/136, які запустили російські агресори. Про це повідомили Повітряні сил ЗСУ 26 листопада.

Вказано, що ворог атакував з південно-східного напрямку – з міста Приморсько-Ахтарськ у Краносдарському краї РФ.

“В результаті бойової роботи протиповітряною обороною Сил оборони України знищено вісім ворожих безпілотників Shahed-131/136”, – йдеться у повідомленні.

У свою чергу командування Об’єднаних сил ЗСУ уточнило, що мобільними групами в небі Київської області було знищено один ударний дрон, ще два – на Сумському напрямку, один із яких у небі Полтавської області.

А за даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, два два БПЛА вночі було збито у цьому регіоні – над Новомосковським та Синельниківським районами.

Нагадаємо, минулої ночі росіяни атакували Україну 75 дронами-камікадзе, що є рекордною кількістю із початку війни. У Повітряних силах спочатку повідомили про ліквідацію 71 дрона, але потім уточнили, що збили 74, тобто майже усі БПЛА.

Повідомлялося, що  основним напрямком удару був Київ. За даними КМВА, протиповітряна оборона знищила понад 40 повітряних цілей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button