Україна

ППО вночі збила всі 14 ворожих “Шахедів”


ППО вночі збила всі 14 ворожих Шахедів

Крилата ракета Х-22 не досягла своєї цілі, впала у Запорізькій області на відкритій місцевості.


У ніч на 22 листопада Повітряні сили ЗСУ разом з протиповітряною обороною Сухопутних військ ЗСУ та Національної гвардії знищили усі 14 ворожих безпілотників “Shahed-131/136”. Про це повідомила пресслужба ПС у Telegrm.
 
За інформацією військових з 20.00 вечора 21 листопада по 03.00 22 листопада війська Росії атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ) 14 ударними БпЛА типу “Shahed” та крилатою ракетою Х-22 – із літака Ту22М3 з цього ж напрямку.
 
До відбиття повітряного нападу було залучено підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію та зенітні ракетні підрозділи у межах Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей.
 
Крилата ракета Х-22 не досягла своєї цілі, впала у Запорізькій області на відкритій місцевості, вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки громадян. Попередньо без постраждалих. 

Раніше повідомлялося, що вночі сили ППО збили чотири безпілотники типу “шахед” над Київською та Житомирською областями.

Внаслідок роботи ППО на Хмельниччині був збитий безпілотник, уламки якого впали на подвірʼя приватного домогосподарства в Хмельницькому районі. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button