Україна

Пожежа в Черкасах: госпіталізовано трьох дітей і дорослого


Пожежа в Черкасах: госпіталізовано трьох дітей і дорослого

Трьох дітей 2007, 2008, 2010 та чоловіка 1986 років народження з ознаками отруєння продуктами горіння оглянули працівники швидкої медичної допомоги та госпіталізували до лікарні.

У Черкасах сталася пожежа в багатоповерхівці. Під час пожежі рятувальники евакуювали 21 людину. Трьох дітей і одного дорослого госпіталізували з ознаками отруєння продуктами горіння. Про це в четвер, 23 травня, повідомила пресслужба ДСНС.

Повідомляється, що займання сталося у квартирі на 5-му поверсі багатоповерхівки. За допомогою автодрабини й сходами евакуйовано мешканців з 8-го й 9-го поверхів будинку.

“Трьох дітей 2007, 2008, 2010 та чоловіка 1986 років народження з ознаками отруєння продуктами горіння оглянули працівники швидкої медичної допомоги та госпіталізували до лікарні. Пожежу ліквідовано на площі 40 квадратних метрів. Причина встановлюється”, – йдеться в повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва під час пожежі у квартирі загинуло двоє людей.

Раніше повідомлялося, що у приміському селі Лиманка Одеського району виникла пожежа, яку могло спричинити коротке замикання електросамоката під час заряджання.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button