Україна

Поїзд Ізмаїл-Одеса знову виходить на маршрут

Поїзд Ізмаїл-Одеса знову виходить на маршрут

Фото: izmacity.com

Поїзд Ізмаїл-Одеса знову виходить на маршрут

Потяг тимчасово не курсував через пошкодження мосту в Затоці, але з 28 квітня його рух на маршруті відновлюється, повідомив міський голова Ізмаїла.

Швидкий фірмовий поїзд сполученням Ізмаїл-Одеса знову виходить на маршрут із четверга, 28 квітня. Про це повідомляє видання Ізмаїл Сіті.

Потяг тимчасово не курсував через пошкодження мосту в Затоці, але, як повідомив на брифінгу міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко, рух поїзда на маршруті відновлюється.

Потяг Південна Пальміра сьогодні йде за раніше чинним розкладом: відправлення з Одеси буде сьогодні о 23:28 відповідно завтра відправка до Одеси з Ізмаїла о 7:00, повідомив міський голова.

Водночас в Укрзалізниці зазначають, що електричка з Одеси до Білгород-Дністровського не їде, а доїжджає тільки до Кароліно-Бугаза і повертається назад.

“Із сьогоднішнього дня приміські потяги прямують до сполучень Одеса – Кароліно-Бугаз – Одеса. На ділянці Кароліно-Бугаз – Білгород-Дністровський – Кароліно-Бугаз приміські поїзди курсувати не будуть”, – зазначають у відомстві.

 Нагадаємо, російські окупанти двічі атакували міст у Затоці, після чого експлуатацію мосту було зупинено.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button