Україна

Повідомлено про підозру двом співробітникам “РВВС МВС ЛНР”


Повідомлено про підозру двом співробітникам РВВС МВС ЛНР

Колишні працівники правоохоронних органів підозрюються у добровільному зайнятті посад у незаконних правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території.

ДБР повідомило про підозру двом екс-правоохоронцям із Новопскова Луганської області, які працюють на окупантів. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Працівники ДБР повідомили про підозру двом правоохоронцям зі Старобільського району Луганської області, які добровільно обійняли посади в так званому “Новопсковському РВВС МВС ЛНР”. Встановлено, що правоохоронець і співробітниця відділу кадрів відмовилися виїжджати з тимчасово окупованої території. Вони добровільно склали присягу на вірність Росії і почали працювати на агресора, забезпечуючи функціонування окупаційних структур”, – йдеться у повідомленні.

Колишні працівники правоохоронних органів підозрюються у добровільному зайнятті посад у незаконних правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території, їм загрожує позбавлення волі на термін до 15 років із конфіскацією майна.

Раніше повідомлялося, що у Куп’янську затримано поліцейського-колаборанта.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button