Україна

Постпред Росії при Євросоюзі отримав колективного листа від імені міністрів закордонних справ 27 країн – членів ЄС – 1News


Фото з відкритих джерел

Про зміст послання наразі не повідомляється

Постійний представник Росії при Євросоюзі Володимир Чижов повідомив, що отримав колективного листа від імені міністрів закордонних справ 27 країн – членів ЄС, повідомляє ТАРС з посиланням на постійне представництво Росії при ЄС.

Зовнішньополітична служба Євросоюзу офіційно передала Росії свою колективну відповідь на лист МЗС РФ, який було адресовано європейським державам про євробезпеку. Про це у четвер, 10 лютого, 

“Постійний представник Росії при Євросоюзі Володимир Чижов прийняв директора Європейської зовнішньополітичної служби з питань безпеки та оборонної політики Йонніку Балфоорт, яка, за дорученням високого представника ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозепа Борреля, передала його послання на адресу міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова від імені міністрів закордонних справ 27 країн – членів ЄС”, – йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що цей документ є відповіддю на послання глави МЗС РФ з тематики неподільності безпеки, направлене 28 січня 2022 року главам зовнішньополітичних відомств низки європейських країн, США і Канади.

1News за темою: У РФ опублікували лист Лаврова на адресу США, Канади і Європи щодо “гарантій безпеки”

Раніше повідомлялося, що країни-члени Європейського Союзу працюють над відповіддю Росії на вимоги про так звані гарантії безпеки.


Джерело

Back to top button