Україна

Посольство Ізраїлю в Україні переїжджає з Києва до Львова через загострення безпекової ситуації на українських кордонах – 1News


Фото з відкритих джерел

Днями МЗС Нідерландів також прийняло рішення тимчасово перенести посольство в Україні з Києва до Львова

Посольство Ізраїлю в Україні переїде з Києва до Львова на тлі загострення безпекової ситуації на українських кордонах і на Донбасі. Про це 21 лютого повідомив міністр закордонних справ Ізраїлю Яїр Лапід у Twitter.

“Діяльність посольства Ізраїлю у Києві переміститься до Львова. Після оцінки ситуації, яку ми зараз проводимо у Міністерстві закордонних справ, та переговорів із низкою міжнародних структур, я вирішив доручити співробітникам посольства Ізраїлю у Києві, столиці України, переїхати до консульських установ, які відкрилися у Львові на заході України”, – заявив Лапід.

1News за темою: Посольство Британії тимчасово переїжджає до Львова

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ Нідерландів прийняло рішення тимчасово перенести посольство в Україні з Києва до Львова. Дана міра пов’язана з питаннями безпеки.

Раніше повідомлялося, що Сполучені Штати Америки також тимчасово переносять своє посольство з Києва до Львова. Заходи пов’язані із загрозою російського вторгнення в Україну.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button