Україна

Посольство Хорватії відновлює роботу у Києві

Посольство Хорватії відновлює роботу у Києві

Фото: РБК-Украина

Посол Хорватії в Україні (крайня ліворуч) вже у Києві

Посол Аніка Джаміч – одна з небагатьох послів, які перші дні після 24 лютого залишалися у Києві, згодом вона переїхала до Львова та повернулася одночасно з візитом до Києва прем’єра та глави МЗС Хорватії.

Посольство Хорватії в Україні відновлює роботу у Києві, посол вже повернулася до столиці, заявив під час візиту до Києва прем’єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович.

“З сьогоднішнього дня наша посол, яка протягом кількох тижнів перебувала у Львові, повертається до Києва. Це також потужний сигнал підтримки Україні та українцям”, – зазначив Пленкович.

Посол Аніка Джаміч – одна з небагатьох послів, які перші дні після 24 лютого залишалися у Києві. Згодом вона переїхала до Львова та повернулася одночасно з візитом до Києва прем’єра та голови МЗС Хорватії.

“Ми цінуємо той опір, який ви чините Росії, адже захищаєте універсальні цінності”, – сказав Андрій Пленкович.

Прем’єр Хорватії нагадав уже надану підтримку та зазначив, що країна продовжить підтримувати нові санкції ЄС проти Росії та готова ділитися своїм досвідом розмінування території.

Він додав, що Хорватія підтримує європейську перспективу України. “Ми раді, що ви відповіли на запитання опитувальника з політичними питаннями, і ми надаватимемо вам допомогу в подальших кроках”, – зазначив прем’єр.

Нагадаємо, що посольство Швеції в Україні повернулося до Києва.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button