Україна

Посол США прокоментувала обстріл Оленівки


Посол США прокоментувала обстріл Оленівки

США обіцяють продовжувати домагатися відповідальності для росіян та надавати Україні засоби для захисту від агресії Москви.

Посол США в Україні Бріджіт Брінк назвала неприпустимим обстріл колонії в Оленівці Донецької області та повідомлення про варварське поводження російських військових з українськими полоненими.

“Обстріл слідчого ізолятора в Оленівці неприпустимий, як і повідомлення про варварське поводження російських військових з українськими військовополоненими. Ми продовжуватимемо добиватися відповідальності і надавати Україні те, що їй потрібно для захисту від жахливої ​​агресії Москви”, – написала Брінк у Twitter.

Нагадаємо, що колонію в окупованій Оленівці Донецької області, де масово вбили українських військовополонених, висадили в повітря зсередини. Це підтверджують нові супутникові знімки компанії Maxar з місця смертної кари.

 Генштаб ЗСУ повідомив, що збройні сили РФ здійснили прицільний умисний артобстріл виправної установи в Оленівці, а заяви про нібито обстріли з українського боку є відвертою брехнею та провокацією.


Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button