Україна

Посадовець військкомату, в якому “служили” футболісти, відбувся штрафом


Посадовець військкомату, в якому служили футболісти, відбувся штрафом

У роті охорони проходили службу семеро гравців і тренерів місцевої професійної футбольної команди, але на службу вони не з’являлися й не виконували жодних військових обов’язків.

Калуський районний суд виніс вирок у провадженні командира роти охорони Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, в підрозділі якого фіктивно проходили службу футболісти місцевого професійного клубу, які до того ж безпідставно отримали від держави майже 1,5 млн грн матеріального забезпечення. Про це в понеділок, 5 серпня, повідомила пресслужба ДБР.

Встановлено, що у роті охорони проходили службу семеро гравців і тренерів місцевої професійної футбольної команди, але на службу вони не з’являлися й не виконували жодних військових обов’язків. Суд визнав посадовця винним у недбалому ставленні до військової служби.

“Врахувавши щире каяття обвинуваченого і те, що він повністю відшкодував завдані державі збитки, суд призначив йому штраф у розмірі 221 тис. грн. Під час досудового розслідування фігуранта було відсторонено від виконання обов’язків. Він переведений на службу в інший підрозділ”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, МФК Прикарпаття відреагував на скандал зі службою футболістів у підрозділі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 6 =

Back to top button