Україна

Португалія скасує тести на коронавірус для вакцинованих туристів – 1News

Наразі невідомо, чи торкнеться це послаблення туристів з України


Фото з відкритих джерел

Португалія незабаром скасує вимогу до вакцинованих туристів пред’являти негативний результат тесту на коронавірус після прибуття в країну. Про це повідомляє Reuters.

Як сказано в заяві уряду, негативні тести більше не будуть потрібні для “тих, хто пред’являє цифровий COVID-сертифікат ЄС в будь-якій з його форм або інший визнаний доказ вакцинації”. Поки що не повідомляється, коли рішення набуде чинності, проте діючі наразі правила були запроваджені до 9 лютого 2022 року.

Наразі невідомо, чи торкнеться це послаблення туристів з України.

Зазначимо, що на початку січня Португалія послабила деякі COVID-обмеження, дозволивши учням повернутися до шкіл та відкривши нічні клуби, але зберегла вимогу щодо тестування на коронавірус усіх пасажирів, які в’їжджають в країну.

1News за темою: Острів Балі відкривається для всіх туристів: Коли та які обмеження

Нагадаємо, влада Таїланду скасувала проходження карантину для COVID-вакцинованих туристів. З 2 лютого відновилася програма Test&Go для повністю вакцинованих мандрівників. Вони повинні пройти ПЛР-тест на перший та пʼятий день після прибуття. При цьому необхідно дочекатися результату тесту у своєму готелі.




Джерело

Back to top button