Україна

Porsche – компанія перенесе реальні автомобільні дороги у відеоігри – 1News


Блог Porsche

Для передачі реалістичності використовується обладнаний тренажер, який імітує вібрації

Німецький виробник автомобілів Porsche розробляє унікальний додаток зі швейцарським стартапом Way Ahead Technologies. Він допоможе перенести реальні автомобільні дороги у відеоігри. Про це йдеться в блозі Porsche.

Додаток отримав назву Virtual Roads. Завдяки йому, будь-яку дорогу можна перетворити на віртуально гоночну трасу за короткий проміжок часу.

Щоб додати дорогу до відеоігор, компанія записує маршрут на смартфон. Після цього додаток автоматично переносить його у віртуальний світ.

Відзначається, що технологія справляється з цим завданням в сотню разів швидше, ніж традиційне оцифровування з використанням лазера. Більш того, штучний інтелект захоплює також і навколишні об’єкти, які зустрічаються “по дорозі”, ігноруючи при цьому інших учасників дорожнього руху з метою їх безпеки.

Для передачі реалістичності використовується обладнаний тренажер, який імітує вібрації через, наприклад, нерівності асфальтного покриття.

“Топографія – це те, що робить маршрут особливо привабливим, незалежно від того, чи є він унікальним альпійським перевалом або легендарною прибережною дорогою. Ми хочемо викликати ці прекрасні спогади за допомогою набагато простішого процесу цифрування, який дозволить будь-кому водити машину в віртуальному маршруті”, – повідомляє директор з маркетингу Porsche Роберт Адер.

1News за темою: Netflix планує додати відеоігри на свою платформу

Як повідомлялося раніше, у музеї компанії Porsche виставлено середньомоторний електромобіль Egger-Lohner C2 Phaeton, збудований у 1898 році. У 1902 році Egger-Lohner C2 Phaeton зник. Його виявили лише у 2014 році на одному зі складів в Австрії. Після реставрації автомобіль виставили у музеї Porsche.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button