Україна

У ГПУ проведуть міжнародний аудит

Генпрокурор Юрій Луценко висловився за проведення міжнародного аудиту очолюваного ним відомства у поточному році, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

Про це він сказав під час засідання організаційного комітету проекту ЄС «Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні» (ПРАВО).

“Генеральний прокурор наголосив, що подальше реформування відомства є одним із ключових його пріоритетів у 2018 році. Передусім, мова про здійснення незалежного міжнародного аудиту структури Генеральної прокуратури, запровадження чітких критеріїв оцінки роботи прокурорів та їх спеціалізації, перехід на електронний документообіг та електронне кримінальне провадження”, – зазначили у відомстві.

Луценко наголосив, що використання можливостей проекту “ПРАВО” сприятиме впровадженню кращих міжнародних практик у роботі Генпрокуратури та зміцненню верховенства права в Україні.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко доручив створити департамент процесуального керівництва кримінальних проваджень, підслідних Державному бюро розслідувань (ДБР).

 

Back to top button