Україна

Порошенко звернувся до українців

П’ятий президент Петро Порошенко після свого повернення в Україну заявив, що влада Володимира Зеленського намагається зруйнувати країну зсередини, передає 1news з посиланням на Главком.

Він зазначив, що коли його команда рятувала країну, «зелена команда» співпрацювала з Росією та руйнувала усі культурні цінності нашої країни.

Порошенко зазначив, що влада боїться справжніх патріотів, саме тому вони перешкоджали, він також наголосив, що порушивши справу про держзраду – влада перетнула червону лінію.

«Вони намагалися заявити про те, що ми скоїли злочин. Для мене це не новина. За три роки ці негідники порушили понад 120 кримінальних справ проти мене і проти вас. Бо справи порушені за Томос, справи порушені за наказ про контрнаступ, справи порушені за створення «нормандського формату», справи порушені за здійснення і укріплення обороноздатності. Але коли вони порушили справу про державну зраду – це є перетин червоних ліній. Це виклик не тільки мені, а це виклик усім нам і всім п’яти рокам з 14 по 19-й, коли ми з вами будували державу, створили національну ідентифікацію, прийняли закон про мову, зробили декомунізацію і багато-багато іншого, включно з армією, мовою і вірою», – сказав Порошенко.

За його словами, звинувачення висунули ті, хто у скрутні для України часи співпрацював з Росією.

«А хто ж звинувачує нас у зраді? Ті, коли захоплювали «зелені чоловічки» Крим, вони знімали фільми в Москві, знімаючи «відосики» на Красній площі. Тоді, коли катували Рибака в Горлівці, вони членом грали на роялі, вважаючи, що це є символ культури моєї України. Вони – зрадники українських військових, які кидали за ґрати українських «кіборгів», офіцерів, генералів, спецназерів, «Ріфмайстра» для того, щоб отримати політичні дивіденди. Значна частина сидить у в’язницях і – додав Порошенко.

Він підкреслив, що влада не зможе нічого йому зробити, бо є така величезна підтримка від справжніх патріотів.

«Але сьогодні у нас уже є перша перемога. Маленька, але важлива. Вони збиралися затримати нас в аеропорту і злякалися вас. Бо ви сильні, ви молодці, ви знаєте і вмієте перемагати. Це перша, але дуже важлива перемога. У нас попереду ще багато перемог. Я вітаю ваші лозунги. Я не є їх автором, але це дуже круто. I’ll be back. Ви казали, що країні потрібен порох? Все, у вас Порох є. І разом – до перемоги», – наголосив Порошенко.

 

 

 

Back to top button