Україна

Порошенко: рішення Європейського суду щодо Криму має бути використане для зміцнення фронту санкцій проти Росії

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав рішення Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) за позовом України проти Росії щодо Криму. Про це 1News повідомила прес-служба партії.

«Вітаю з важливою перемогою України проти Росії в Європейському суді з прав людини. Коли ще за нашої каденції ми подавали позови проти агресора, жодних сумнівів не було про справжню роль російських збройних сил в захопленні Криму та порушеннях прав людини на півострові», – написав Порошенко у Facebook.

«Тепер це офіційно встановлено ЄСПЛ, як і визнано Росію окупаційною владою в Криму. Час ефективно використати рішення ЄСПЛ для зміцнення фронту санкцій проти РФ», – вважає Петро Порошенко.

П’ятий Президент переконаний – будь-яка юридична фіксація порушень Росії та її агресії проти України є важливою і наближає день звільнення окупованих територій.

«Результат завжди приносять лише стратегічні підходи і державницьке бачення, а не короткозорість і дилетанство!», – наголошує Петро Порошенко.

Back to top button