Україна

Порошенко прийшов до ДБР і заявив, що не буде брати участь у фарсі від Зеленського

П’ятий президент України лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко прийшов на допит до Державного бюро розслідувань. В коментарі для ЗМІ він заявив, що ніякої співпраці з його боку не буде, повідомляє 1News.

«Я точно не буду брати участі у цьому шоу. Я не буду брати участі і давати будь-які покази… Ніякої співпраці з мого боку не буде, бо тільки легітимізує злочинні дії Зеленського і Татарова. Це буде принциповою позицією», – сказав Порошенко.

Він додав, що на його думку політична справа, яку проти ньому підготував Володимир Зеленський зараз є доказом його неадекватності.

«Неадекватність дій влади підтверджується в тому числі і останньою прес-конференцією пана Зеленського для міжнародних журналістів, які були в шоці. Це не жарти, це не тролинг, це дійсно серйозні речі. З усіх країн доноситься заклик до української влади, тому є незрозумілим, чому дії української влади відносно політичних переслідувань розколюють нашу країну. Навпаки, зараз мають всі сили об’єднатись до захисту України. Це безповідальна поведінка Зеленського. І ми відмовляємось брати участь у цьому фарсі і політичному шоу», – зауважив Порошенко.

П’ятий президент додав, що доручив своїм адвокатам готувати документи про відсторонення керівника ДБР в цій справі. «Він відмовляється повертати мені паспорти, він маніпулював повісткою і він ігнорує мої законні права. Тому скоро ця справа буде у суді», – додав Порошенко.

Back to top button