Україна

Порошенко продає завод “Кузня на Рибальському”

Фонд-управитель активами Президента України Петра Порошенка “Прайм Ессетс Кепітал” досяг принципової угоди про продаж заводу “Кузня на Рибальському” вітчизняному покупцеві. Про це повідомив речник Глави держави Святослав Цеголко у Facebook, інформує 1NEWS.

“Фонд Прайм ессетс кепітал, який управляє активами Петра Порошенка, повідомив, що досяг принципової угоди про продаж заводу “Кузня на Рибальському” вітчизняному покупцеві. У разі, якщо Антимонопольний комітет надасть згоду і будуть вирішені всі формальності, угоду підпишуть та реалізують”, – повідомив Цеголко.

Він наголосив, що ще у січні 2016-го Петро Порошенко передав свій найбільший актив, компанію “Рошен”, у довірчу власність Rothschild. “У квітні минулого року менеджмент “Рошен” закрив Липецьку кондитерську фабрику і згорнув виробництво. У Криму Севастопольський морський завод був конфіскований окупантами. Жодних “аграрних чи крохмальних бізнесів у РФ”, про які безпідставно та неправдиво твердять опоненти, у Петра Порошенка нема”, – додав речник Президента.

 

Back to top button