Україна

Порошенко повідомив, коли повернеться в Україну

П’ятий Президента України, лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко планує повернутись в Україну 17 січня. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 1News.

фото 1News

Порошенко зауважив, що наступний тиждень – з 10 по 15 січня – працюватиме в Європі «над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії в нашій країні».

«17 січня я, як і обіцяв, повернуся до Києва,  аби з’явитися у суді та провести зустріч із Генеральним прокурором, користуючись правом народного депутата на невідкладний прийом», – додав він.

За словами Порошенка, він повертається не для того, «щоби захищатися від Зеленського, а для того, щоб захищати Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії».

«Від спроб зелених клептократів збудувати авторитарний режим і придушити опозицію, як це відбулося в Білорусі, Росії та Казахстані. І як це Янукович марно намагався зробити в Україні», – зауважує Порошенко.

«Впевнений, українці  дадуть гідну відповідь на ще одну  спробу створити в Україні авторитарний режим.  Ми не дамо демонтувати демократію, Україну і українську державність», – резюмує п’ятий Президент.

Back to top button