Події

У Херсонській області підозрюють депутата у привласненні 13 млн грн – 1News


Фото з відкритих джерел

Зловмисники привласники кошти, які були виділені на капітальний ремонт доріг

У Херсонській області місцевого депутата підозрюють у привласненні бюджетних коштів, які були виділені на капітальний ремонт доріг. Загальна сума збитків перевищила 13 млн грн. Про це повідомляє Національна поліція України. 

Слід зазначити, що до схеми привласнення коштів були залучені колишній селищний голова (нині депутат однієї з міських рад), колишній секретар селищної ради, двоє приватних підприємців та інженер технагляду.

“Ексголові селищної ради повідомили про нову підозру в скоєнні злочину в складі організованої групи, якій нині інкримінують загалом 81 епізод. За висновками фахівців із судових будівельно – технічних експертиз, наразі порушення виявлені в ремонті 26 дорожніх ділянок. Загальна сума привласнених бюджетних коштів становить понад 13 мільйонів гривень”, – йдеться у повідомленні.


Національна поліція

Правоохоронці перевіряють інші факти протиправної діяльності експосадовця.

1News за темою: У Києві посадовця КП викрили на розкраданні 1,75 млн грн бюджетних коштів


Нагадаємо, у Хмельницькій області під час будівництва казарм поліпшеного типу для потреб оборонного відомства зловмисники привласнили 5,9 млн грн. Ними виявились директор приватного підприємства, головний бухгалтер та незалежний інженер технічного нагляду. Слід зазначити, що казарми досі не придатні для проживання.


Джерело

Back to top button