Україна

Дрони ГУР і СБУ атакували Росію – ЗМІ


Дрони ГУР і СБУ атакували Росію - ЗМІ

Нічну спецоперацію на морському терміналі в російському Усть-Лузі провела СБУ, стверджують джерела.

У ніч на неділю українські ударні безпілотники провели низку успішних атак на території Росії. Про це повідомил Українська правда з посиланям на джерела у спецслужбах.

Зокрема, дрони Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони начебто атакували російські військові об’єкти в Смоленську, Тулі та Орлі.

“Йде планова робота Головного управління розвідки”, – зазначив співрозмовник.

Разом з тим СБУ провело нічну спецоперацію на морському терміналі в російському Усть-Лузі Ленінградської області, де переробляють паливо, яке постачається і для військ РФ.

“Внаслідок ураження безпілотниками там почалася масштабна пожежа, росіяни проводили евакуацію співробітників”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в суботу пізно увечері про вибухи повідомляли у Тулі, а також в Орловській та Смоленській областях Росії. У Міноборони РФ заявили про нібито знищення дронів літакового типу. Однак російські соцмережі писали про ймовірний приліт по оборонному підприємству Щегловський вал, яке виробляє ЗРК Панцир-С та іншу військову техніку. На місці виникла велика пожежа. Згодом масштабна пожежа спалахнула також у порту Усть-Луга в Ленінградській області, де перед цим чули звук дронів, після чого прогриміли вибухи.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button