Україна

Понад 360 народним депутатам Верховної Ради видали спецперепустки для проїзду у громадському транспорті Києва

Таку інформацію надали у парламенті у відповідь на запит журналістів

Понад 360 народним депутатам Верховної Ради України видали спецперепустки для проїзду у громадському транспорті на тлі введення таких обмежень у Києві.

Про це УНН повідомили в пресслужбі Апарату ВР у відповідь на запит, – інформує 1NEWS.

Також у ВР повідомили, що у зв’язку з необхідністю забезпечити діяльність ВР, народних депутатів, підвідомчих підприємств, установ та організацій Апаратом ВР у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА з 5 квітня 2021 року було одержано 3000 шт. спецперепусток для проїзду в громадському транспорті Києва.

“Зазначені перепустки були видані народним депутатам України, помічникам-консультантам народних депутатів України, працівникам Апарату Верховної Ради України, Інституту законодавства Верховної Ради України, Державному підприємству “Парламентський телеканал “Рада”, Державному підприємству “Редакція газети “Голос України“, Державному підприємству — Видавництво Верховної Ради України (Парламентське видавництво), Автобазі Управління справами Апарату Верховної Ради України та іншим підвідомчим Управлінню справами Апарату Верховної Ради України підприємствам, установам та організаціям”, — зазначається у відповіді на запит.

Back to top button