Україна

Помер тесть Петра Порошенка

Анатолію Переведенцеву було 88 років

Анатолій Переведенцев, батько Марини Порошенко, друужини п’ятого президента України Петра Порошенка, помер 20 серпня на 88 році життя.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на Апостроф.

Проводи Переведенцева відбулися увечері 20 серпня у дворі будинку на вулиці Грушевського, де він жив з дружиною, матір’ю Марини Порошенко.

У церемонії взяли участь, зокрема, Марина Порошенко та її сестра Алла.

Оновлено 21.08.2020 о 12:26: Інформацію підтвердив політичний експерт Павло Нусс.

“На 88 році життя наш світ покинув Анатолій Переведенцев, батько Першої Леді Марини Порошенко. Приносимо найщиріші співчуття рідним і близьким Марини Анатоліївни, і всій Вашій родині. Тримайтеся, рідна наша. Неймовене випробування для всієї родини приніс цей важкий рік. Ми з Вами, поруч”, – пише він на своїй сторінці у Facebook.

В той же час Нусс зазначає, що його пост був закритий до ранку до з’ясування обставин, поданих в деяких ЗМІ. “Церемонія прощання, про яку стверджують ЗМІ, на якій нібито був відсутній Президент Порошенко, ще не відбулася. Так що, і в даному випадку, пропагандисти не втрималися від можливості скористатися трагедією в родині для очорнення подружжя Порошенків”, – додав політичний експерт.

Оновлено 21.08.2020 о 14:19: Петро Порошенко також підтвердив сумну звістку.

“Ще одна важка втрата для нашої родини. Учора помер батько Марини – Анатолій Михайлович Переведенцев. Справжній державник, будівничий, великий українець, а ще мій близький друг і люблячий батько та дідусь. У ці дні всі мої почуття з Мариною. Марина – копія батька: має його характер, доброту і скромність. Прошу всіх молитися, щоб Всемилостивий Господь прийняв Анатолія Михайловича в Царство Небесне”, – повідомив п’ятий Президент України.

Порошенко додав, що церемонія прощання відбудеться у суботу 22 серпня об 11 годині в Національному музеї медицини України (вулиця Богдана Хмельницького 37).

Анатолій Михайлович Переведенцев народився 13 березня 1933 року.

Він був заступником міністра охорони здоров’я я УРСР, радником посла СРСР в Монголії в 1985-1988 рр.

Раніше 1News повідомляло, що 16 червня 2020 року помер батько Петра Порошенка.

Back to top button