Події

Провів засідання Ставки. Основні питання – це захист наших портів і продовженн…

Провів засідання Ставки. Основні питання – це захист наших портів і продовження продовольчого експорту морем. Це стратегічно важливе питання, і не лише для нашої держави. Розробляємо варіанти дій, домовленостей для того, щоб зберегти і українську глобальну роль гаранта продовольчої безпеки, і наші морські виходи на світовий ринок, і робочі місця для українців у портах та аграрній індустрії. Ми боремось і за світову безпеку, і за нашого українського фермера.

Звичайно, на Ставці були доповіді військових, розвідки, Служби безпеки, МВС. Питання зрозумілі: ситуація на передовій, усі гарячі напрямки, від Купʼянського до Херсонщини, Донецька область, південні райони Запорізької області… Розглянули питання щодо постачання боєприпасів і захисту від російських ракетних та дронових ударів.

Я дякую всім, хто бореться заради України! Слава всім нашим героям – кожному і кожній, хто воює заради України, хто тренує наших воїнів, хто лікує та відновлює після поранень! Дякую всім у світі, хто допомагає! І дякую всім партнерам за сьогоднішній «Рамштайн», а особливо міністру оборони США Остіну за дуже чіткі, недвозначні й потужні заяви. Подолати російську агресію та покарати Росію за терор – це історичне завдання сучасного покоління лідерів світу. І світ виконає це завдання. Перемога України буде!

Video is too big

Back to top button