Україна

Помер політик Геннадій Москаль


Помер політик Геннадій Москаль

Кілька років тому колишній голова Закарпатської держадміністрації зізнався, що у своєму житті переміг онкологію.

Після важкої хвороби помер відомий український політик Геннадій Москаль на 74 році життя. Про це повідомив народний депутат Микола Княжицький у Facebook в неділю, 17 березня.

Після важкої хвороби помер Геннадій Москаль. Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою, – написав він.

Княжицький додав, що під час Революції Гідності саме Геннадій Москаль попереджав журналістів телеканалу Еспресо про плановані напади на новостворений канал Майдану, а згодом оприлюднив плани влади Віктора Януковича про знищення патріотичних медіа.

Геннадій Москаль народився 11 грудня 1950 року в селі Задубрівка Заставнівського району Чернівецької області. Генерал-лейтенант міліції, кандидат юридичних наук, доцент, народний депутат України VI і VII скликань від партій Наша Україна – Народна самооборона та ВО Батьківщина.

Із 5 березня по 15 липня 2015 року був керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Із 15 липня 2015 по 11 червня 2019 року обіймав посаду голови Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, п’ять років тому Геннадій Москаль повідомив, що переміг рак. За його словами, через боротьбу з хворобою два роки були викинуті з життя.

А у травні 2020 року під час прямого ефіру на одному з телеканалів Геннадію Москалю стало погано. Телепередачу зупинили. Пізніше політик розповів, що інцидент стався через ліки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button