Україна

Поляки почали блокувати автобуси на кордоні – ДПСУ


Поляки почали блокувати автобуси на кордоні - ДПСУ

Протестувальники планують пропускати лише по одному автобусу на дві години, як на в’їзд в Україну, так і на виїзд в пункті пропуску Медика – Шегині.

Польські фермери почали блокувати рух пасажирських автобусів в пункті пропуску Медика – Шегині. Про це повідомила Державна прикордонна служба України у середу, 20 березня.

“За наданою інформацією, обмеження руху автобусів розпочалося сьогодні близько 11:10. Організатори таких дій блокують рух на дорозі перед пунктом пропуску Медика, суміжному з українським пунктом пропуску Шегині”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що фермери планують пропускати лише по одному автобусу на дві години, як на в’їзд в Україну, так і на виїзд. Про терміни проведення блокування руху даної категорії транспорту наразі не відомо.

“Просимо перевізників та громадян, які планують поїздку через українсько-польський кордон, врахувати цю інформацію”, – додали у ДПСУ.

Нагадаємо, 11 березня у Кабміні заявили, що польські протестувальники та поліція зупиняють автобуси з України, що прямують до Польщі й назад.

Пізніше у поліції та МВД Польщі заявили, що ця інформація “не відповідає дійсності”.

Польща депортувала українських журналістів, які зняли торгівлю з РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button