Україна

Полтавщиною пронеслась сильна злива (ФОТО, ВІДЕО)

6 серпня, після 17 години Полтавщиною пронеслася сильна злива зі шквалами, під час якої вітер валив дерева і зривав дахи з будинків. Про це повідомляє місцеве видання Kolo News, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

В центрі Полтаваи багато будинків виявилися знеструмленими, люди залишилися без світла.

На трасі Київ-Харків-Довжанський, від села Вили до повороту на село Карпилівка зламні дерева і гілки перегородили рух, і це стало причиною  багатокілометрових пробок. На місці працюють рятувальники ДержНС.

У Лубнах дерево упало на балкон житлового будинку, розбивши вікно. У частині міста зникла електрика. Стихія пошкодила дахи будинків.

За словами місцевих жителів, між Лубнами та Пирятином сильна злива і гілки дерев, що впали на проїжджу частину, створили перешкоди для руху автомобилів.

В Оржиці ураган виривав дерева з корінням, деякі з них падали на автомобілі, одне звалилося біля хірургічного відділення лікарні.

Також повідомлялося про вирвані дахи будинків у цьому селищі.

Сильний вітер ламав дерева і у Лохвиці, й одне впало на автомобіль.

Нагадаємо, вночі 5 серпня у Кам’янці-Подільському гроза повалила дерева та електроопори, знеструмила вулиці та пошкодила дахи. 

3 агвуста повідомлялося, що в Україні через негоди без електроенергії залишилися 129 населених пунктів у шести областях. 

Back to top button