Україна

Польські екстремали на квадроциклах “прорвали” кордон України


Польські екстремали на квадроциклах прорвали кордон України

Затримані виявилися членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів.

Прикордонники затримали чотирьох громадян Польщі, які незаконно перетнули кордон України з Угорщиною на квадроциклах. Про це повідомила Державна прикордонна служба України у неділю, 14 квітня.

“Порушників, які поза пунктами пропуску трьома квадроциклами та мотоциклом перетнули кордон з Угорщини в Україну виявили за допомогою біспектральної камери. На їх затримання негайно висунулась група реагування”, – йдеться у повідомленні.

Прикордонники з’ясували, що затримані є членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів. Вони долали маршрут від Кракова до Стамбула у підтримку акції “2222 км” – щодоби, здебільшого бездоріжжям, проїжджали 300 км.

“Через проблеми зі зв’язком, іноземці заблукали, втратили орієнтування на місцевості і незчулися, як опинилися на території України”, – додали в Держприкордонслужбі.

За незаконний перетин кордону на іноземців складено адмінпротоколи. Невдовзі, в порядку реадмісії, їх повернуть до Угорщини.

Раніше на кордоні затримали “волонтерів” Червоного Хреста з фальшивими документами. П’ятеро чоловіків заявили прикордонникам, що вони “їдуть за гуманітарною допомогою” в Румунію, але документи виявилися підробними.

Ухилянти намагались виїхати з України, переодягнувшись у військову форму

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button