Україна

Поліція: понад 240 дітей стали жертвами збройної агресії Росії в Україні

З початку нападу Росії на Україну на території деяких областей, зокрема Донецької та Луганської, загинули понад 240 дітей, ще 56 зникли безвісти. Про це у Фейсбуці повідомила Патрульна поліція Києва, пише 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

“Ми вшановуємо пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. 4 червня у світі відзначається Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії. Починаючи з 2014 року через російську збройну агресію на Донбасі Україна дізналась, як це втрачати дітей на війні”, – ідеться в повідомленні.

За даними поліції, з початку нападу Росії на Україну на території деяких областей, зокрема Донецької та Луганської областей, загинули понад 240 дітей, ще 56 зникли безвісти. Отримали поранення і травми від 167 до понад 500 дітей (за даними різних джерел).

Як повідомляв Укрінформ, 4 червня Україна вперше на державному рівні вшанувала пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, та відзначила Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії.

Back to top button