Україна

Поліція Дніпропетровської області повідомила про підозру трьом чоловікам через напад на журналістів видання “Українська правда” – 1News


УНІАН

Також до матеріалів кримінальних проваджень долучили відео з бодікамер поліцейських та відео журналістів

Поліція Дніпропетровської області повідомила про підозру трьом чоловікам через напад на журналістів видання “Українська правда”. Про це Національна поліція повідомила увечері середи, 16 лютого.

Трьом чоловікам повідомили про підозри за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів. Двом із них також повідомили підозру у пограбуванні водія знімальної групи.

Поліцейські вже допитали потерпілих, свідків та поліцейських, які перебували на місці події. Також до матеріалів кримінальних проваджень долучили відео з бодікамер поліцейських та відео журналістів.

1News за темою: Напад на журналістів “Української правди”: Правоохоронці відкрили кримінальну справу

Нагадаємо, у Дніпрі поблизу аеропорту зловмисники напали на журналістів видання “Українська правда”. Вони погрожували їм ножем і забрали мобільний телефон у оператора. Зловмисники вимагали, аби оператор сказав їм пароль від телефону, щоб видалити відеозапис. На відео видно, як до журналістів підійшли кілька чоловіків. Між ними виникла словесна перепалка. На місці події з’явилися правоохоронці, після чого зловмисники сіли в автомобіль та поїхали.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button