Україна

Спецоперація в Криму: ЗМІ дізнались деталі


Спецоперація в Криму: ЗМІ дізнались деталі

ЗСУ та СБУ атакували дронами 126 бригаду окупантів, в результаті чого у росіян кілька десятків вбитих та поранених. Також зазнала серйозних пошкоджень військова техніка.

Українські військові разом з СБУ завдали удар групою дронів по 126 бригаді Чорноморського флоту РФ, яка базується в селі Перевальне в тимчасово окупованому Криму.Про це у п’ятницю, 25 серпня повідомляє NV із посиланням на джерело в СБУ.

Зазначається, що по окупантах успішно відпрацювали безпілотники. Їх точну кількість не називають, але відзначають, що це була група дронів.

Наразі вже точно можна говорити про кілька десятків вбитих та поранених російських окупантів. Було уражено й місця зберігання боєприпасів. Також зазнала серйозних пошкоджень військова техніка.

При цьому окупанти виявилися абсолютно неготовими до цього. Українським безпілотникам вдалося обійти всі системи захисту ворога. Тож джерела видання в СБУ прогнозують ще більше сюрпризів для окупантів у майбутньому.

Нагадаємо, у Міноборони РФ заявили, що вночі 25 серпня тимчасово окупований Крим “намагалися атакувати 42 українські безпілотники”. Пізніше у соцмережах повідомляли, що внаслідок “прильоту” нібито загинуло троє окупантів, також дуже багато поранених. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button