Україна

Погода в Україні – сніг ще дасть про себе знати у березні – 1News

Ілюстративне фото
фото з відкритих джерел

6 березня снігом накриє практично всю Україну

Незважаючи на відносно теплий лютий, зима ще дасть про себе знати снігопадом у березні. Про це свідчать дані радара погода Ventusky.

Так, до 6 березня сильних опадів не прогнозується – лише на західній Україні може випадати невелика кількість снігу, а на сході – мокрого снігу.

А ось у неділю, 6 березня, снігом накриє практично всю Україну.

Сніжити почне вже зранку – невеликі опади очікуються на території Київської та Чернігівської областей, а також у Львівській області. Сильні опади очікуються на сході.

Ближче до обіду сніг пошириться на Тернопільську область, а у Львові та регіонах опади стануть інтенсивнішими. У столиці та Чернігові сніг закінчиться, а на сході пошириться на сусідні області.

Станом на 14 годину снігопадом накриє всю західну та частину центральної України, включаючи Чернівецьку, Хмельницьку, Вінницьку області. Також опади очікуються на півночі країни. На сході країни, у Донецькій та Луганській областях також сніжитиме.

Ближче до вечора снігопади продовжуватимуться, їх інтенсивність збільшиться. У Дніпропетровській та Миколаївській областях йтиме дощ.

7 березня погодні умови залишаться практично незмінними. Проте на території західної України снігопад практично закінчиться, а у Житомирській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Київській, Черкаській, Полтавській, Сумській, Харківській, Полтавській та Дніпропетровській областях сніжитиме до вечора. Увечері опади припиняться у всій Україні.

1News за темою: Погода в Україні: В середу прийде незначне похолодання

Як повідомлялося раніше, у Києві починаючи з 6 лютого середньодобова температура повітря стабільно перевищує 0 градусів. Це свідчить про те, що до столиці майже на місяць раніше кліматичної норми завітала метеорологічна весна.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button