Україна

Погода в Україні – Прогноз на найближчі дні – 1News

Синоптики прогнозуюь мокрий сніг найближчими днями


Фото з відкритих джерел

В Україні найближчими днями очікуються морози до -12 градузів за Цельсієм. Але 5 лютого синоптики прогнозують температуру вище нуля та мокрий сніг. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

Зазначається, що найближчої ночі температура повітря становитиме -3-9 градусів за Цельсієм, тоді як на сході та в Криму буде від 0 до 3 градусів морозу.

Завтра вдень, 4 лютого, на півночі та в центрі стовпчики термометрів показуватимуть 2-7 градусів із позначкою “мінус”, тоді як у південній частині, на сході та заході – близько нуля.

Прогноз погоди на 4 лютого 2022 року
Укргідрометцентр


У ніч на суботу, 5 лютого, в більшості областей України передбачається -4-10 градусів, на крайній півночі – до -12 градусів, а на Заході 0-2 градуси морозу. Проте вже вдень почнеться потепління до відлиги, лише в східних областях удень ще буде від -3 до -6 градусів за Цельсієм.

Прогноз погоди на 5 лютого 2022 року
Укргідрометцентр

У Києві вночі 4 лютого температура за вікном становитиме близько –7 градусів, а вдень –3  градуси за Цельсієм. Проти ночі 5 лютого температура повітря в столиці може сягнути –12 градусів, однак уже вдень потеплішає та може випасти сніг.

1News за темою: Негода в Карпатах: Туристів знову просять не ходити в гори

Раніше повідомлялося, що в лютому 2022 року середня місячна температура очікується в межах 0-4 градусів морозу, що близько до норми. Детальніше про прогноз на останній місяць зими читайте тут.


Джерело

Back to top button