Україна

Подоляк: Після перемоги Україна буде місцем інвестиційного бумуЕксклюзив


Подоляк: Після перемоги Україна буде місцем інвестиційного буму

У нас буде набагато ліберальніша економіка, менш податконавантажена, більш відкрита і прозора, упевнений радник голови ОП.

 
Після перемоги у війні з РФ Україна буде дуже популярною для галузевих інвестицій та високотехнологічної економіки країною. Про це радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк розповів в ексклюзивному інтерв’ю 1News.
 
Питання “Якою ви бачите українську економіку після перемоги?” дуже популярне у розмовах журналістів із представниками влади. Задали його і Михайлу Подоляку.
 
“Я б менше говорив про програми відновлення, тому що зараз навіть не потрібно їх вигадувати, достатньо продумати логістику майбутніх глобальних інвестиційних вливань в економіку України. Це буде вкрай популярна країна для галузевих інвестицій, для побудови високотехнологічної економіки. Це буде вважатися важливим для великих компаній, таких як Apple, Google, відкривати тут філії та вкладати гроші”, – упевнений Подоляк.
 
Радник голови ОП не сумнівається, що після завершення війни Україна стане місцем інвестиційного буму.
 
“Країна, яка може в XXI столітті довести, що свободу потрібно оплачувати кров’ю, заслуговуватиме максимального відкритого входу великих грошей. Це вважатиметься даниною героям. Тому мені здається, що економіка України після перемоги буде максимально привабливою. У нас буде набагато ліберальніша економіка, менш податкова навантажена, більш відкрита і прозора. Вона дозволить покращити рівень життя людей, які перебувають усередині цієї економіки”, – вважає Подоляк.
 
Крім того, Михайло Подоляк розповів, як відбувається формування міжнародного трибуналу для Росії.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button