Україна

Почався масовий вихід депутатів із партії «Голос»

У день з’їзду партії «Голос», яка опинилася на порозі розпаду 29 липня 2021 року, п’ятеро народних депутатів – Олександра Устинова, Ярослав Юрчишин, Ольга Стефанишин, Юлія Клименко і Соломія Бобровська заявили про свій вихід з даної політичної сили, передає 1NEWS.

Про це депутати повідомили на своїх Facebook-сторінках.

«На жаль, керівництво в особі Кіри Рудик і контрольований нею політична рада« Голосу »штучно створили умови, при яких 75% партійців і місцевих депутатів не будуть представлені на з’їзді. З’їзд формувався виходячи не з кількості партійців і депутатів, представлених в місцевих громадах, а по лояльності до керівництва », – написала вона.

За словами йде депутатки, більшість парламентаріїв не братимуть участі в з’їзді «Голосу» і залишають політсилу.

«З огляду на повне ігнорування позиції більшості членів партії і організацій, що представляють їх з боку керівництва, ми бойкотуємо даний захід і виходимо з партії. «Голоси» більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди і осередки. Тепер це партія імені однієї людини – Кіри Рудик, яка (партія) існує виключно на папері », – додала Устинова.

Устинова закликала осередку підтримати заяву і не брати участь в з’їзді, мета якого – «зацементувати влада Рудик».

У свою чергу нардеп Ярослав Юрчишин подякував колегам, які висували його на посаду голови партії.

«У« Голосі »керівництво партії відійшло від цих принципів майже рік тому і з тих пір ситуація тільки ускладнюється. Тому я виходжу з партії і не буду легітимізувати своєю участю профанацію, в яку перетворилася партія », – пояснив свій крок нардеп.

 

 

 

 

 

Back to top button