Україна

Поблизу зі Словаччиною затримали 10 порушників кордону


Поблизу зі Словаччиною затримали 10 порушників кордону

Затриманих доставили у прикордонні підрозділи з метою притягнення до адмінвідповідальності.

Військовослужбовці Чопського загону впродовж минулої доби затримали поблизу українсько-словацького кордону десятьох громадян України, які намагалися у незаконний спосіб перетнути кордон чи перебували у прикордонні без документів. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що двох правопорушників затримали завдяки інформації, що надійшла від місцевих, які повідомили рух в районі населених пунктів Стужиця і Стричава підозрілих незнайомців. Затримані виявилися жителями Дніпра і Чернігова. Вони визнали, що мали на меті незаконно дістатися країн ЄС.

Ще трьох правопорушників, двох чоловіків та жінку, виявили під час здійснення перевірочних заходів щодо пасажирів маршрутних таксі. Усі з них, місцеві жителі, добиралися ближче до кордону автобусами і сподівалися перетнути державний рубіж у районі Великого Березного.

Крім того, двох жителів Черкащини затримали на пів шляху прямування до Словаччини. Одного помітили ще на автобусній зупинці у с.Волосянка, іншого зупинили за 300 метрів від кордону.

Як повідомляється, затриманих доставили у прикордонні підрозділи з метою притягнення до адмінвідповідальності.

Також вчора ввечері в районі населеного пункту Оноківці затримано двох чоловіків, які перебували у прикордонні без документів. Після встановлення особи їх було притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Нагадаємо, у водах річки Дунай прикордонники виявили сім громадян Румунії, які незаконно перетнули державний кордон України на катері.

Також повідомлялося, що на Одещині прикордонники затримали одразу сімох ухилянтів.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button