Україна

По Миколаєву випустили десяток ракет за півгодини – облрада


По Миколаєву випустили десяток ракет за півгодини - облрада

Внаслідок влучення по житловій багатоповерхівці кількість жертв зросла до чотирьох. Але під завалами є ще люди.

 
Російські війська вранці 29 червня випустили по Миколаєву, щонайменше, 10 ракет. Попередньо, через влучення в багатоповерхівку, четверо загиблих та п’ятеро поранених. Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва у Telegram.
 
“Черговий терористичний акт – ракетами обстріляно місто Миколаїв. Мінімум, 10 ракет за півгодини. 6:25 ранку, пряме влучення в багатоповерховий житловий будинок. Наразі вже четверо загиблих. Мінімум, п’ятьох поранено”, – йдеться у повідомленні.
 
Внаслідок ракетного удару було повністю зруйновано під’їзд у багатоповерхівці. У цьому під’їзді немає прольотів із третього по п’ятий поверх, повідомляють у ГУ ДСНС України. Бетонні уламки розлетілися на десятки метрів навколо. Також зруйновано близько 10 приватних гаражів.
 
Рятувальники за допомогою автодрабини евакуювали мешканців. Розвідка за допомогою дрона показала, що під завалами живі люди. Розбори завалів продовжуються.
 
Напередодні вранці у Миколаєві також пролунали вибухи. Пізніше стало відомо, що по місту ударили 11 ракет. Частину з них збила ППО.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button