Україна

По колаборантах працює “нагородний відділ” – ОП

По колаборантах працює нагородний відділ – ОП

Фото: instagram.com/p/CcuNtC-oipR

Херсонська область є українською територією

Інтенсивність війни така, що жодної пощади зрадникам більше не буде, попередив Михайло Подоляк.

 

Усі злочини російських окупантів і їхніх колаборантів у Херсонській області фіксуються, у фіналі будуть розгромні кримінальні наслідки. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у четвер, 12 травня.

 

“Хочу офіційно наголосити, що Офіс президента відслідковує всі рухи російських окупантів у Херсонській області. Усі. Ми фіксуємо злочини росіян у повному обсязі – насильство над людьми, масові викрадення, тортури у підвалах, крадіжки майна, спроби створити фіктивні управлінські структури. Бачимо і знаємо про все. Усі злочини документально фіксуються, і у фіналі будуть абсолютно розгромні кримінальні наслідки”, – написав Подоляк у своєму Telegram.

 

Він додав, що фіксуються також і всі нечисленні імена колаборантів.

 

“Кожного з них обов’язково чекає лава підсудних. Інтенсивність війни сьогодні така, що жодної пощади зрадникам більше не буде. Тому ще раз повторю: на кожного з колаборантів чекає максимально жорстка лава підсудних з наступними великими тюремними термінами. Це якщо вони доживуть до своїх особистих судів, а не отримають “нагороду” вже зараз. Наш спеціальний “нагородний відділ” працює цілодобово. Просто чекайте на свою чергу”, – зазначив радник керівника ОП.

 

Подоляк нагадав, що Херсонська область є українською територією та буде звільнена Збройними силами України.

 

“Незалежно від створення нових назв або ідей для приєднання до інших “російських бандитських галактик””, – резюмував він.

 

 

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button