Україна

Північний потік-2 – США з Німеччиною не дадуть розпочати роботу – 1News


Байден додав, що Росія заплатить ще більшу ціну, якщо продовжить свою агресію, включаючи додаткові санкції

Сполучені Штати Америки будуть працювати з Німеччиною, щоб не дати “Північному потоку-2” розпочати роботу. Про це заявив президент США Джо Байден під час виступу у Білому домі.

“Через дії Росії ми працюємо з Німеччиною, щоб гарантувати, що “Північний потік-2″ не зрушиться вперед”, – сказав Байден.

За його словами, поки Росія обмірковує свій наступний крок, США також підготували свій наступний крок. Байден додав, що Росія заплатить ще більшу ціну, якщо продовжить свою агресію, включаючи додаткові санкції.

1News за темою: Глава МЗС Німеччини Бербок оголосила про замороження “Північного потоку-2”

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Джо Байден оголосив про рішення ввести санкції проти Росії через визнання так званих “ДНР” та “ЛНР” російською стороною. При цьому він додав, що це перший пакет санкцій, і якщо Росія продовжить агресію, то вони будуть посилюватися.

Нещодавно канцлер ФРН заявив, що Німеччина зупиняє сертифікацію російського газопроводу “Північний потік-2” після визнання Росією “незалежності” ОРДЛО. Канцлер вже доручив Мінекономіки звернутися до німецького регулятора. 

Своєю чергою заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що скоро європейці платитимуть 2000 євро за тисячу кубометрів газу через зупинку сертифікації “Північного потоку-2”. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button