Україна

Після тяжкої хвороби померла відома українська акторка

Сьогодні після тяжкої хвороби пішла з життя актриса Театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, заслужена артистка України Юлія Волчкова. Про це йдеться у повідомленні Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, передає 1NEWS, посилаючись на УНН.

“Сьогодні після тяжкої хвороби пішла з життя актриса Театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, заслужена артистка України Юлія Волчкова”, – йдеться у повідомленні.

У театрі зазначили, що глибоко сумують з приводу передчасної смерті “чарівної жінки з дивовижною енергетикою та мистецьким хистом”.

“Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, розділяємо скорботу всіх, хто знав або працював із Юлією Волчковою. Інформація про дату, час та місце прощання уточнюється”, – йдеться у повідомленні.

Довідка: Юлія Волчкова народилась 29 серпня 1974.

У 1995 закінчила Київський державний інститут ім. І. К. Карпенка-Карого (курс народного артиста України М. Рушковського). З 1995 — акторка Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра.

09.11.2015 року присвоєно звання заслужений артист України.

Нагадаємо, на 87-му році життя помер відомий український мультиплікатор, творець мультиків “Острів скарбів” та “Пригоди капітана Врунгеля”, Давид Черкаський.

Back to top button