Україна

Підсумки 23.04: Удар по Одесі, знищення генералів

Підсумки 23.04: Удар по Одесі, знищення генералів

Фото: t.me/odesacityofficial

Наслідки ракетного обстрілу Одеси

Російські ракети вдарили по Одесі; Україна ліквідувала двох генералів РФ на Херсонщині. Кореспондент.net виділяє найголовніші події вчорашнього дня.

 

Розвідка повідомила про ліквідацію двох російських генералів на Херсонщині

 

ЗСУ завдали удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової армії російських військ на Херсонщині. Знищено двох генералів окупантів, ще один отримав тяжкі поранення і в критичному стані евакуйований. Персональні дані генералів уточнюються.

 

Україна не готова до розблокування Маріуполя військовим шляхом

 

Президент Володимир Зеленський у ході прес-конференції для українських та іноземних журналістів, що пройшла у київському метро, ​​заявив, що Україна має повне моральне право на військове розблокування своїх міст. І має велику надію на те, що зможе це зробити. Проте наразі ще не готова розблокувати Маріуполь.

 

Російські ракети вдарили по Одесі

 

 

ЗСУ провели контратаку на Харківщині, зайнявши три села

 

Українським військовим вдалося відбити в окупантів села Безруки, Слатине та Прудянка Дергачівського району Харківської області та закріпилися на позиціях. Найгарячішою точкою регіону залишається Ізюм. Ведуться активні бойові дії, але сили ЗСУ утримують свої позиції та дають ворогові відсіч.

 

Україна та Польща створюють спільне залізничне підприємство

 

Україна та Польща підписали меморандум про створення спільного логістичного підприємства, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль за підсумками зустрічі із прем’єром Польщі Матеушем Моравецьким. Це дозволить кардинально збільшити обсяг залізничних перевезень українського експорту до ЄС та на світові ринки через Європу.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button